Nyheder

February 15, 2024

Vind stort og støt billige boliger med Habitat for Humanity Okanagans 50/50 lotteri

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Foto: Bidraget Linda Farr, til venstre, modtager sin check på $35.550 fra Habitat for Humanity Okanagans administrerende direktør Andrea Manifold.

Vind stort og støt billige boliger med Habitat for Humanity Okanagans 50/50 lotteri

Der er et nyt lotteri i byen, og dit lokale Habitat for Humanity vil have dig til at være en del af det.

I 2023 lancerede Habitat for Humanity Okanagan det største online 50/50 lotteri i sin historie. Sidste år vinder du! Vi bygger! 50/50 lotteri tildelt $65.427 i pengepræmier til to heldige vindere lige her i Okanagan. Dette meget populære lotteri er tilbage med endnu bedre odds og flere chancer for at vinde stort.

Flere chancer for at vinde stort

Habitat for Humanity Okanagans udviklingsdirektør Danielle Smith er begejstret for, at der vil være flere lokale beboere med en chance for at vinde en stor pengepræmie og samtidig gøre en væsentlig forskel for familier, der har behov for billige boliger i Okanagan.

Ikke alene er Smith selv begejstret for alle vindermulighederne, men for CEO Andrea Manifold er det en af ​​de bedste dele af hendes job; ringede til vindere som Linda Farr fra Kelowna kun få dage før jul for at fortælle hende, at hun lige havde vundet $35.550. Farr var lotteriets hidtil største vinder, og hun købte sine 50/50-billetter i Orchard Park Shopping Center fra Habitat for Humanity Okanagan-fællesskabets stand i begyndelsen af ​​december.

Farr var begejstret over at vinde, og hun har delt med Habitat, at med hendes gevinster planlægger hele familien nu en julerejse til Mexico i 2024. Hun sagde også, at en del af hendes gevinster ville blive delt med hendes familie, og at hun var i stand til at kaste ud med en ny soveværelsessuite. Da hun blev spurgt, hvorfor hun købte sine billetter, sagde hun blot: "Jeg tror virkelig på det arbejde, som Habitat for Humanity udfører."

En gevinst for billige boliger

På et tidspunkt, hvor velgørende organisationer som Habitat for Humanity er en del af et voksende antal grupper, der tackler det meget reelle og udfordrende behov for billige boliger – et behov, der vokser. Dette lotteri er en kæmpe gevinst for billige boliger, især i en tid, hvor boliger er et af de mest kritiske behov for tusindvis af britisk colombianere. Du vinder! Vi bygger! 50/50 lotteri tilbyder billetkøbere chancen for at kræve halvdelen af ​​den voksende jackpot i juli og igen i december, og hver jackpot kan vokse til hele $300.000, hvilket gør præmien for hver trækning til en pengepræmie på $150.000 til vinderen. Og den første af to lodtrækninger er allerede skudt i gang og finder sted den 2. juli 2024.

Få dine billetter

Der er et par måder at få dine billetter til Habitat Okanagan 50/50-lotteriet på. Du kan købe billetter online på www.raffelbox.ca/raffle/hfh-okanagan eller på Habitat Okanagan-standen på Kelowna Spring Home Show, der finder sted i den kommende weekend (17.-18. februar) på Prospera Place. 50/50-billetterne er fem for $25, 20 for $50 eller 100 for $100.

Smith siger, at dette lotteri ikke kun giver billetkøbere magten til at ændre livet for flere lokale familier; de har også rigtig gode odds for at vinde stort.

Denne artikel er skrevet af eller på vegne af den sponsorerende klient og afspejler ikke nødvendigvis Castanets synspunkter.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil
2024-04-23

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Nyheder