Nyheder

April 23, 2024

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Forventningen vokser, efterhånden som Powerball-jackpotten stiger til svimlende $115 millioner, uden vindere af hovedpræmien i den seneste lodtrækning. Mens håbefulde over hele landet krydser fingre, er vi klar til at give dig vindertallene til lodtrækningen den 22. april i det øjeblik, de bliver annonceret.

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Hvis heldet slår til for en jackpotvinder i aften, og de vælger det engangsbeløb, er en cool $53 millioner plus på spil, ifølge lotteriets erklæring.

Hold dig opdateret, mens vi opdaterer dig med vindertallene til den længe ventede Powerball-trækning mandag den 22. april.

Nøgle takeaways:

  • Powerball-jackpotten har ramt over $100 millioner efter nylige trækninger uden en hovedpræmievinder.
  • Vindertal for trækningen den 22. april vil blive delt her umiddelbart efter, at de er trukket cirka kl. 23.00 ET.
  • En mulighed for engangsbeløb for jackpotvinderen kan betyde at tage over $53 millioner hjem.
  • Powerball-billetter er tilgængelige hos lokale forhandlere eller online i udvalgte stater gennem Jackpocket, den officielle digitale lotteri-kurer fra USA TODAY-netværket.

I jagten på jackpotten på $115 millioner skal spillere vove sig til deres nærmeste dagligvarebutik, tankstation eller købmandsbutik for at få fat i en Powerball-billet på $2. For dem i deltagende stater er onlinekøb en mulighed via Jackpocket.

For at deltage skal du vælge seks tal: fem hvide kugler (1-69) og en rød Powerball (1-26). For en ekstra dollar kan Power Play-muligheden øge gevinster uden for jackpotten markant med multiplikatorer fra 2X til 10X.

Hvis du vælger et "hurtigt valg", kan computeren vælge dine tal tilfældigt, hvilket potentielt er den nemmeste vej til at blive multimillionær.

Husk, Powerball-tegninger er tre gange om ugen: mandag, onsdag og lørdag aften. Med hver trækning uden en jackpotvinder bliver præmiepuljen tykkere, hvilket øger indsatsen og drømmene om millioner.

For dem, der er klar til at prøve lykken, er billetter bredt tilgængelige, og for en teknologikyndig tilgang tilbyder Jackpocket en digital gateway til dine Powerball-forhåbninger, gyldig i adskillige amerikanske stater og territorier.

Bliv hos os, mens vi bringer dig det seneste om denne spirende jackpot, inklusive vindertallene og eventuelle nye millionærer fra Powerball-trækningen den 22. april.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Lotteri Limbo: Vindere venter på præmier midt i nye nationale lotteriregler
2024-04-30

Lotteri Limbo: Vindere venter på præmier midt i nye nationale lotteriregler

Nyheder