Nyheder

April 18, 2024

Powerball-vindende tal for 17. april trækning med $78 millioner jackpot på spil

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Forventningen ramte taget, da Powerball-jackpotten steg til hele 78 millioner dollars for onsdagens trækning, efter en række trækninger uden en jackpot-ansøger. Tiltrækningen ved den heftige jackpot får lotteri-entusiaster til at svirre og drømmer om, hvad der kunne være, hvis de besidder vinderkuponen til lodtrækningen den 17. april.

Powerball-vindende tal for 17. april trækning med $78 millioner jackpot på spil

Planlagt til kl. 23.00 ET, vil vindertallene afgøre, om der er en heldig vinder derude, eller om jackpotten vil stige endnu højere. For dem, der vælger et engangsbeløb, er beløbet, der kan tages med hjem, en cool $36,5 millioner efter skat, hvilket gør det til en livsændrende begivenhed.

  • Powerball-jackpotten nåede op på imponerende $78 millioner.
  • Vindertal til lodtrækningen den 17. april opdateres efter lodtrækningen.
  • Jackpotgevinster kan vælge et engangsbeløb på $36,5 millioner efter skat.

Nøgledetaljer

Mens vi afventer afsløringen, her er, hvordan du kan komme ind i handlingen for en chance for at vinde stort med Powerball:

For at få fat i en Powerball-billet, som koster kun $2, er din lokale dagligvarebutik, tankstation eller købmand stedet at besøge. I udvalgte stater giver den digitale tidsalder mulighed for online billetkøb, hvilket tilføjer et ekstra lag af bekvemmelighed.

At vælge dine tal er, hvor det sjove begynder. Du skal vælge fem hvide bolde (fra 1 til 69) og en rød Powerball (spænder fra 1 til 26). Hvis du føler dig heldig, men vil overlade det til skæbnen, lader "Quick Pick"-indstillingen en computer vælge dine numre.

Glem ikke Power Play-muligheden for yderligere $1, som øger ikke-jackpot-præmiegevinster med 2X til 10X. Tegninger finder sted hver mandag, onsdag og lørdag aften. Hvis ingen vinder jackpotten, vokser den, hvilket gør den næste trækning endnu mere spændende.

Sådan køber du billetter

Personlige billetkøb kan foretages på forskellige steder, herunder tankstationer, dagligvarebutikker og købmandsforretninger. Nogle lufthavne tilbyder endda lotterisedler til dem, der er på farten.

For en digital oplevelse letter Jackpocket, den officielle digitale lotteri-kurer fra USA TODAY Network, onlinekøb i flere amerikanske stater og territorier. Denne app giver dig ikke kun mulighed for at vælge dine numre, men afgiver også din ordre, fremviser din billet og hjælper dig med at indsamle gevinster, alt sammen fra din telefon eller computer.

Afsluttende tanker

Efterhånden som Powerball-jackpotten fortsætter med at stige, bliver drømmen om at blive millionær fra den ene dag til den anden mere og mere fristende. Uanset om du er en erfaren lotterispiller eller beslutter dig for at kaste din hat i ringen for første gang, kan denne tegning være den, der ændrer alt. Hold øje med vindertallene og se, om lykken favoriserer dig denne gang.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Lotteri Limbo: Vindere venter på præmier midt i nye nationale lotteriregler
2024-04-30

Lotteri Limbo: Vindere venter på præmier midt i nye nationale lotteriregler

Nyheder