Nyheder

April 7, 2024

Powerball-vindende tal for trækningen 6. april: Var der nogen, der vandt $1,30 milliarder jackpot?

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Nøgle takeaways

  • Powerball-jackpotten er steget til anslået 1,30 milliarder dollars til næste trækning.
  • Vinderodds for Powerball og Mega Millions er utroligt slanke, på omkring 1-i-292 millioner.
  • Vindertallene for lodtrækningen den 6. april vil blive opdateret her, når de er annonceret.

Odds for at vinde Powerball og Mega Millions er IKKE til din fordel. Chancerne for at ramme jackpotten i enten Mega Millions eller Powerball er omkring 1-i-292 millioner. For at sætte dette i perspektiv er her flere ting, du er mere tilbøjelig til at opnå end at vinde disse kolossale lotteripræmier.

Powerball-vindende tal for trækningen 6. april: Var der nogen, der vandt $1,30 milliarder jackpot?

Powerball-jackpotten til lørdagens trækning er eskaleret til anslået 1,30 milliarder dollars, efter ingen jackpotvindere i onsdagens lodtrækning. Tallene var sat til at blive trukket lige efter kl. 23 ET på lørdag, og vi deler resultaterne lige her.

Skulle der være en heldig vinder i lørdagens lodtrækning, der vælger kontantmuligheden, kan de ifølge lotteriets embedsmænd stikke $608,9 millioner i lomme.

Vindertal til lodtrækning 6. april

Bliv hængende! Vindertallene for lørdag den 6. april vil blive offentliggjort her, så snart de er frigivet.

Vindende lotteri numre bringes til dig af Jackpocket, den officielle digitale lotteri kurer i USA TODAY netværket.

Var der nogen der vandt Powerball i aften?

Hold dine billetter tæt på! Vi opdaterer denne sektion med vinderne, når Powerball frigiver resultaterne. For at se en omfattende liste over tidligere Powerball-vindere kan du besøge lotteriets officielle hjemmeside.

Sådan spiller du Powerball

For en chance for at vinde skal du besøge en lokal forhandler som en dagligvarebutik, tankstation eller købmand for at købe en Powerball-billet på $2. I udvalgte stater er billetter også tilgængelige online.

Sådan spiller du: Vælg seks numre i alt på din billet. Du skal vælge fem hvide kugletal fra 1 til 69 og et rødt Powerball-nummer mellem 1 og 26.

For en ekstra dollar kan du tilføje "Power Play" til din billet, som multiplicerer ikke-jackpot præmiegevinster med 2X, 3X, 4X, 5X eller 10X.

Alternativt kan du vælge et "Quick Pick", hvor computeren genererer tal for dig.

Tegninger finder sted mandag, onsdag og lørdag aften. Hvis der ikke er nogen jackpotvinder, vokser præmien med millioner.

Hvor kan man købe lotterikuponer?

Du kan købe billetter personligt på forskellige steder, herunder tankstationer, dagligvarebutikker og købmandsforretninger. Nogle lufthavnsterminaler sælger også lotterisedler.

Online billetkøb er tilgængelige gennem Jackpocket, den officielle digitale lotteri-kurer fra USA TODAY Network, i udvalgte amerikanske stater og territorier. Jackpocket giver dig mulighed for at vælge dit spil og dine numre, afgive din ordre, se din billet og samle gevinster alt sammen fra din telefon eller computer.

Så var der nogen, der fik den fantastiske jackpot på 1,30 milliarder dollars? Hold øjnene åbne for opdateringer, og hvem ved? Det næste sæt vindertal kan forvandle dit liv for altid.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil
2024-04-23

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Nyheder