Nyheder

November 6, 2023

Pocket Gamer forbinder London 2024: 10 års spilindustriens netværk og succes

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Pocket Gamer Connects er en konference, der har til formål at bringe spilindustrien sammen til læring, netværk og opbygning af nye forretningspartnerskaber. I 2024 vil konferencen fejre sit 10 års jubilæum, startende med Pocket Gamer Connects London 2024 den 22. til 23. januar.

Pocket Gamer forbinder London 2024: 10 års spilindustriens netværk og succes

Refleksion over de sidste 10 år

Som en del af konferencens tilbageblik på de sidste 10 år, har deltagerne delt deres bedste historier fra showgulvet, og hvordan konferencen har hjulpet dem i deres forretning og karriere. Quicksave CEO Elina Arponen og Popcore senior ASO manager Marina Roglic har delt deres yndlings PGC minder.

Oprettelse af forbindelser og aftaler

Elina Arponen, CEO og medstifter af Quicksave, krediterer PGC London for at skabe forbindelser med de mennesker, der i sidste ende købte hendes første virksomhed. Hun husker mødet med det erhvervende team på PGC London og diskuterede overordnede strategier med sine medstiftere. Arponen har også været foredragsholder ved PGC-arrangementer ved flere lejligheder.

Opbygning af karrierer og profiler

Marina Roglic, senior ASO manager hos Popcore, har brugt PGC til at opbygge sin karriere og brancheprofil. Hun gjorde det til sin mission at tale på PGC Helsinki for at etablere sig som ekspert og foredragsholder inden for mobil marketing. Roglic værdsætter eksponeringen for branchefolk og det væld af indsigt og viden, der deles under konferencen.

Deltag i oplevelsen

Uanset om du er interesseret i at lære om branchetendenser, få udviklingsindsigt, netværke med jævnaldrende eller indgå nye partnerskaber, tilbyder PGC London noget for enhver smag. Book dine billetter nu til begivenheden, der finder sted den 22. til den 23. januar 2024.

Klik her for at købe billetter

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil
2024-04-23

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Nyheder