Nyheder

April 13, 2024

Mega Millions vindende numre den 12. april med $125 millioner jackpot på spil

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Mega Millions-jackpotten til fredagens lodtrækning har nået svimlende $125 millioner, hvilket vækker begejstring og drømme om store gevinster i hele nationen. Denne stigning i jackpotten kommer efter, at der ikke kom nogen vindere ud af tirsdagens lodtrækning, og det følger efter en massiv sejr for to uger siden, da en heldig spiller i New Jersey snuppede årets første Mega Millions-jackpot og indkasserede en livsændrende $1,13 milliarder.

Mega Millions vindende numre den 12. april med $125 millioner jackpot på spil

Vindertallene skulle trækkes omkring kl. 23.00 ET på fredag, og vi har resultaterne varmt fra pressen til dig.

Hvis du er den, der har den gyldne billet til fredagens Mega Millions, kigger du på muligheden for at tage anslået $57,3 millioner hjem.

Her er de længe ventede vindertal for fredag ​​den 12. april:

  • 1, 12, 14, 18, 66. Megabold: 16

Vigtigste takeaways:

  • Mega Millions-jackpotten steg til $125 millioner for lodtrækningen den 12. april.
  • Der kom ingen vindere fra den forrige lodtrækning, hvilket øgede spændingen og forventningen.
  • Vindertallene for 12. april er 1, 12, 14, 18, 66 med Mega Ball 16.

Hvad er det næste, hvis du vinder?

At vinde Mega Millions jackpot er en drøm, der går i opfyldelse, men det er også kun begyndelsen. Vindere rådes til at holde deres held hemmeligt i starten og søge professionel vejledning om, hvordan de administrerer deres nyfundne rigdom.

På jagt efter spor i tidligere lodtrækninger?

At se på de seneste lotteriresultater kan nogle gange give håbefulde spillere ideer eller strategier til deres egne nummervalg. Mens hver lodtrækning er et hasardspil, kan analyse af mønstre eller ofte tegnede tal tilføje et ekstra lag af spænding til at spille.

Forstå Megaplier:

Megaplier er en valgfri funktion, der dramatisk kan øge ikke-jackpot-præmier. For yderligere $1 pr. spil kan Megaplier gange ikke-storpræmiegevinster med to, tre, fire eller endda fem gange. Megaplier-tallet vælges lige før Mega Millions-trækningen og kan vende en betydelig gevinst til et endnu større træk.

Sådan slutter du dig til Mega Millions Frenzy:

For at gribe din chance for jackpotten skal du hente en billet fra en lokal leverandør som en dagligvarebutik, en tankstation eller en købmand. Alternativt kan du i udvalgte stater købe din billet online gennem tjenester som Jackpocket, den officielle digitale lotteri-kurer fra USA TODAY Network.

Vælg dine numre:

Når man spiller Mega Millions, vælger deltagerne seks numre - fem hvide bolde fra 1 til 70 og en guld Mega Ball mellem 1 og 25. For dem, der foretrækker at overlade heldet til skæbnen, kan computeren vælge et "Quick Pick". generere et tilfældigt udvalg af tal.

Hvor kan du købe din billet:

Fysiske billetter er tilgængelige på tværs af forskellige forretninger, herunder tankstationer, dagligvarebutikker og købmandsforretninger. For digital bekvemmelighed tilbyder Jackpocket en online platform til at bestille billetter i flere amerikanske stater og territorier, hvilket strømliner processen fra at vælge dine numre til at gøre krav på dine gevinster.


Mens spændingen vokser til den næste Mega Millions-tegning, så husk at spille ansvarligt og drøm stort. Hvem ved? Den næste store vinder kan være dig.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil
2024-04-23

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Nyheder