Nyheder

October 27, 2023

IGT forlænger nuværende partnerskab med Kentucky Lottery indtil 2036

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

IGTs moderselskab, International Game Technology Global Solutions Corporation, har forlænget to kontrakter med Kentucky Lottery. Aftalen vil se, at lotterioperatøren fortsætter med at modtage opdateringer fra IGT Global Solutions Corporation indtil 2036.

IGT forlænger nuværende partnerskab med Kentucky Lottery indtil 2036

I henhold til aftalen vil IGT levere Aurora-platformen, som Kentucky Lottery vil bruge på sine 3.400 detailsteder på tværs af Forenede Stater. Virksomheden vil også implementere et opgraderet iLottery-system med cloud-integration.

Under et interview sagde Mary R. Harville, administrerende direktør for Kentucky Lottery Corporation:

" Kentucky Lottery har indgået partnerskab med IGT, siden driften først startede, og vi er fortsat med at lede efter måder, i samarbejde med IGT, til at modernisere vores tilbud over de sidste 30 år. Forbedring af vores lotteriløsninger med IGTs detail- og iLottery-systemer og praktisk selvbetjente detailterminaler vil give os flere muligheder for ansvarligt at øge vores salg og returnere yderligere midler til stipendier og tilskud til universitetsstuderende i Kentucky."

Til den moderniserede iLottery platform, leverandøren af lotteri spil vil udrulle cloud-integrationstjenester ud over Aurora detailhardwaren. Platformen vil snart blive installeret i reguleret lotterioperatør. Denne opdatering vil forbedre systemet på flere måder, herunder sikkerhed, skalerbarhed og den hastighed, hvormed nye funktioner kan implementeres. Derudover giver det mulighed for hurtigere og nemmere inkorporering af data og indsigt. iLottery-systemet fra IGT inkluderer robuste, ansvarlige spilværktøjer.

Jay Gendron, IGTs administrerende direktør for Global Lottery, sagde: 

"Kentucky Lottery har altid været på forkant med lotteri-innovation, og IGT er glade for at fortsætte med at støtte disse moderniseringsbestræbelser. IGTs fremtidsorienterede tankegang og næste generations produktportefølje er afgørende i nutidens udviklende lotteriområde. I løbet af de næste 10 år, vi vil bygge videre på vores mangeårige partnerskab med Kentucky Lottery og implementere vores sofistikerede teknologi for at forbedre spilleroplevelsen yderligere."

I henhold til den nye aftale vil IGT levere over 4.000 Retailer Pro-terminaler og 850 GameTouch(TM) 28-lotteriautomater til Kentucky Lottery-handlere.

SVP for Global iLottery hos IGT Srini Nedunuri bemærkede:

"I 2016 blev Kentucky Lottery en af ​​IGTs første amerikanske kunder til at lancere et iLottery-program. Siden da har IGT arbejdet sammen med Kentucky Lottery for at tredoble antallet af online lodtrækningsspil, der er tilgængelige for spillere, samt levere en stor portefølje af overbevisende øjeblikkelige spil. IGTs skybaserede iLottery-platform vil tilbyde lotteriet mere fleksibilitet, øget analyse og en komplet suite af avancerede spilleradministrationsfunktioner og ansvarlige spilværktøjer."

Denne meddelelse er en del af virksomhedens langsigtede mål om at cementere sin position i USA. For nylig forlængede softwareudvikleren sin kontrakt med California Lottery med endnu en 7 år. IGT underskrev også en 10-årig kontraktforlængelse med Pan Malaysian Pools for at opgradere den eksisterende systemteknologi.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil
2024-04-23

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Nyheder