Nyheder

February 15, 2024

Hjerteknust mand vinder 1 million dollars i lotteripræmien på Valentinsdag

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Introduktion

En mand fra Illinois hævdede for nylig en lotteripræmie på 1 million dollars på Valentinsdag, få dage efter at have været igennem et brud. Vinderen, som valgte at forblive anonym, vandt præmien fra 'Monopoly 50X'-skrabespillet. Dette uventede vindfald kom på et tidspunkt, hvor vinderen følte sig nede i kærlighedsafdelingen, men det viste sig at være et lykketræf.

Hjerteknust mand vinder 1 million dollars i lotteripræmien på Valentinsdag

Det vindende øjeblik

Ifølge Illinois Lottery beskrev vinderen sin reaktion på at ridse vinderkuponen som en blanding af panik og spænding. Han mærkede straks sit liv ændre sig og overvejede endda ikke at tage på arbejde. Vinderbilletten blev købt hos Walmart på 137 W. North Ave, Northlake, og vinderen har valgt at holde detaljerne hemmelige.

En Sølvforing

Vinderen gav udtryk for, at han ikke havde en særlig person at dele nyheden med på grund af hans nylige brud. Han så dog dette som en positiv vending, idet han udtalte, at han ikke havde haft meget held i kærlighedsafdelingen, men nu virkelig ramte jackpotten. Vinderen hævdede sin præmie på Valentinsdag, idet han valgte kontantmuligheden på $600.000 før skat.

Om 'Monopoly 50X'-spillet

'Monopoly 50X' er et skrabespil på $10, der giver spillerne chancen for at vinde op til $1 million. Spillet blev lanceret den 2. januar og har allerede tildelt en af ​​sine tre toppræmier. Der er stadig fem ud af seks præmier i anden række til en værdi af $100.000 og 21 ud af 27 præmier på tredje niveau til en værdi af $5.000 tilbage.

Odds for at vinde

Sandsynligheden for at vinde en præmie i 'Monopoly 50X'-spillet er 1 til 3,39. Chancen for at vinde toppræmien er 1 ud af 2.036.500.000.

Hvor kan man købe lotterikuponer

Lottokuponer kan købes personligt på tankstationer, dagligvarebutikker, købmandsforretninger og nogle lufthavnsterminaler. For ekstra bekvemmelighed kan billetter også bestilles online gennem Jackpocket, den officielle digitale lotteri-kurer fra USA TODAY Network. Jackpocket giver brugere i udvalgte amerikanske stater og territorier mulighed for at vælge deres lotterispil og numre, afgive ordrer, se billetter og indsamle gevinster ved hjælp af deres telefon eller hjemmecomputer.

Husk at spille ansvarligt og kun hvis du er myndig. Hvis du eller en du kender har et spilleproblem, så søg hjælp fra de relevante ressourcer.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil
2024-04-23

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Nyheder