Nyheder

February 13, 2024

Fortaler for fjernelse af grænsen på £50 millioner på salget af velgørenhedslotteri: Der er behov for en hurtig handling for at støtte velgørende organisationer

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Gordon-parlamentsmedlem Richard Thomson går ind for fjernelse af grænsen på 50 millioner pund på årligt velgørende lotterisalg. Dette loft hindrer lotteriers evne til at yde finansiering til velgørende organisationer markant, hvilket resulterer i et tab på millioner af pund i støtte til organisationer i den tredje sektor.

Fortaler for fjernelse af grænsen på £50 millioner på salget af velgørenhedslotteri: Der er behov for en hurtig handling for at støtte velgørende organisationer

Efterspørgslen efter finansiering fra velgørende organisationer er steget midt i leveomkostningskrisen og eftervirkningerne af pandemien. Velgørende lotterier er dog den eneste form for gambling produkt, der er underlagt årlige salgslofter, hvilket pålægger en unødvendig grænse for de indsamlede midler til gode formål.

For at løse dette problem organiserede Mr. Thomson en virtuel finansieringsoperation med People's Postcode Lottery for lokale frivillige organisationer. Han støtter også deres kampagne for at opfordre den britiske regering til hurtigst muligt at fjerne salgsgrænsen på £50 millioner på velgørende lotterier. Denne handling er afgørende for at sikre, at velgørende organisationer i hele landet ikke går glip af vital finansiering.

Det nuværende loft på 50 millioner pund repræsenterer et fald på 17,4 % i reale termer på grund af høj inflation og leveomkostningskrisen. Hvis hætten forbliver på plads, vil dens værdi fortsætte med at udhule hvert år. I løbet af de næste fem år forventes cirka 100 velgørende organisationer støttet af People's Postcode Lottery at miste over £175 millioner i yderligere finansiering.

Mr. Thomson har skrevet til finansministeren og understreget vigtigheden af ​​at fjerne den årlige salgsgrænse for velgørenhedslotteriet. Han fremhæver, at det er uretfærdigt, at væsentlige midler tilbageholdes fra gode formål, der leverer tjenester til udsatte personer på grund af forældede regler.

Afslutningsvis er det bydende nødvendigt for finansministeren og den britiske regering at tage affære og fjerne grænsen for velgørende lotterisalg. Derved kan de gøre en væsentlig forskel for velgørende organisationer og sikre, at de får de nødvendige midler til at støtte samfundets mest udsatte mennesker.

Hvis du gerne vil svare på denne artikel, kan du indsende dine tanker her, og de kan blive udgivet på tryk.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil
2024-04-23

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Nyheder