Nyheder

March 8, 2022

Fem mærkelige tilfælde af lotterivindere

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Siden lotterier blev det vigtigste, er vinderne utallige. Mega Millions, EuroMillions, Powerball og resten har bragt engang ukendte personer frem i rampelyset. Men så har dette parti alle slags karakterer. Der er mange succeshistorier for lottovindere og også mærkelige. Denne artikel deler fem underlige historier om lotterivindere.

Fem mærkelige tilfælde af lotterivindere

Gerald Muswagon

En af de mærkeligste lottohistorier er om Gerald Muswagon, en lotterivinder på $10 millioner i en lodtrækning i 1998. Da Winnipeg-familiemanden tog prisen, gik han på shoppingtur og købte sine familie og venner fornemme biler og investerede i et paladsagtigt hus, der var i festtilstand 24/7. Han var også involveret i flere tilfælde med loven, fra DUI til seksuelle overgreb. Til sidst gik han i stykker og begyndte at udføre ringe arbejde for at overleve, før han senere tog sit eget liv. Syv år efter at have ramt lotteriet var Muswagon væk.

Urooj Khan

En anden tragisk afslutning var på Urooj Khan, som blev dræbt for sin formue, men den egentlige årsag til hans død kom frem år senere. Khan var en succesrig forretningsmand i renseriet, da han vandt 1 million dollars i Illinois Lottery i en lodtrækning i 2012. 

Han besluttede at gå efter et engangsbeløb på $424.500 i stedet for en livrente. Han vidste ikke, at pengene ville føre til hans mord. Desværre døde Khan på mindre end en måned efter at have vundet i lotteriet. Spændende nok døde han lige dagen efter, at hans check blev sendt. Det, der blev fastslået som en naturlig død, viste sig senere at være cyanidforgiftning.

Jack Whittaker

En lotterijackpot burde ikke være kilden til problemer, men ikke for Jack Whittaker, en Powerball-vinder på $314,9 millioner. Da han fik jackpotten, var Whittaker omkring 17 millioner dollars værd og levede et ganske godt liv som præsident for et top-performerende entreprenørfirma. Men da han indkasserede sin lotto-gevinst, brød helvede løs. 

Whittaker er citeret for at sige, at der ikke var kontrol for grådighed, siden han vandt i lotteriet. Han sprøjtede penge ind og spildte dem på stripklubber. Han blev en stor drinker og kom ofte i slagsmål og problemer med loven. På tidspunktet for hans død i 2020 blev det rapporteret, at Whittaker var knust.

Billie Bob Harrell Jr.

Home Depot-medarbejder Billie Bob Harrell Jr. havde set lotto-reklamer på tv, billboards, lotto sider, og endda aviser og blev en stamgæst. Da han ramte en jackpot på $31 millioner betød det, at han ikke ville fortsætte med at fylde hylderne op. Han begyndte i stedet på et ublu liv og delte penge ud til venner og familie, kirker og velgørende organisationer. 

Harrell var ikke klar over, at hans penge var, hvad alle ville have. I det første år begyndte det at gå galt, da han fandt ud af, at han ikke længere havde penge. Hans ægteskab begyndte at svinde ind, og til sidst var han nødt til at udføre ringe arbejde for at få enderne til at mødes. Til sidst, af frustration, skød Harrell sig selv mindre end to år efter, at han havde vundet i lotteriet.

Abraham Shakespeare

Tilfældig arbejder Abraham Shakespeares liv ændrede sig, da han vandt Florida Lotto og indkasserede 17 millioner af jackpotten på 31 millioner. Problemerne startede, da hans kollega, som han havde købt billetterne med, sagsøgte ham. Desværre var det ikke enden på hans problemer. 

Han begyndte skødesløst at sprøjte penge ud, og kun få måneder efter hans lottogevinst var hans eneste tilbageværende ejendom et hus på 1 million dollars og et par biler. I 2009 blev han erklæret for tabt, men blev fundet død året efter. En bekendt, Dorice Moore, blev dømt for sit mord og idømt livstid. Hvad var hendes motiv? Shakespeares penge, som hun havde underslæbet.

Ovenstående er nogle af de mærkeligste historier om lotterivindere. En anden underlig, men sjov historie er om den spanske reporter Natalia Escudero. Hun var så begejstret for at have en vinderbillet, at hun sagde sit job op på direkte tv, kun for at indse, at hun kun havde vundet $5.500.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil
2024-04-23

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Nyheder