Nyheder

April 12, 2022

Tidens yngste lotterivindere

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Mens de fleste vindere af lotteri med store penge plejer at være de gamle, har flere unge spillere også vundet toppræmierne. Denne artikel dykker ned i livet for de yngste lotterivindere nogensinde, deres præmiepenge, og hvor de er i dag.

Tidens yngste lotterivindere

Jonathan "Jay" Vargas (19) - 35,3 millioner dollars

Jonathan Vargas, alias Jay, var kun 19, da han gik væk med 35,3 millioner dollars i 2018, efter at have matchet de fem hvide bolde og den røde bold i US Powerball, en af de største lotterier i verden. Den tidligere bygningsarbejders liv havde pludselig ændret sig, men så endte hans historie ikke godt. Han boede stort, og hans formuer faldt meget hurtigt, selvom han meldte sig til et privatøkonomisk kursus. Han investerede i et wrestling-show udelukkende for kvinder, men showet styrtdykkede ved billetkontoret lige efter en enkelt sæson. Det var begyndelsen på hans afslutning. I dag siges det, at Jay er knust!

Shane Missler (20) - $451 millioner

En anden heldig ung lotterivinder er Shane Missler, der som 20-årig blev millionær efter at have vundet Mega Millions jackpot i 2018. Han var den eneste vinder af $451 millioner Mega Millions Jackpot, men han valgte at tage et engangsbeløb på $281.874.999 hjem. Heldigvis for Missler tog han et økonomistyringskursus, og gennem sin advokat er det lykkedes ham at holde sig oven vande, i modsætning til andre unge lotterivindere, der sprængte deres formuer.

Michael Carroll (19) - 9,7 millioner pund

Michael Carroll, som 19-årig, vandt fede £9,7 millioner i et 2002 National Lottery. Men som med de fleste unge lottovindere var hans en trist historie. Den indfødte fra Norfolk gik derefter på en udgiftsrunde og købte et 6-værelses palæ på £340.000, før han startede et liv i udskejelser. Han spildte også mange af de biler, han købte, på nedrivningsderbyer i sin baghave. Det varede ikke længe, før uheldet indhentede ham. Han spildte alle sine penge og vendte tilbage til sit job som skraldemand.

Ianthe Fullagar (18) - £7 millioner

Som kun 18-årig fik Fullagar en del af en Euromillions-jackpot og fik hele £7 millioner hjem i 2008. På det tidspunkt var teenageren på £4,75/time som servitrice. Men i modsætning til mange lotterivindere, der spildte deres penge, lavede Fullagar nogle kloge investeringer. To år efter hun ramte jackpotten, blev hun rangeret som den 27. rigeste person på 2010 Rich List i Storbritannien.

Tracey Makin (16) - €1 mio

Blandt de yngste lotterivindere er Tracy Makin, som vandt en præmiepenge på 1 mio. EUR i en Lucky Dip-lotteri i 1998. Den tidligere supermarkedsbetjent sagde straks sit job op og fokuserede på at investere sine penge. Med hjælp fra sine forældre tog hun flere kloge beslutninger, som har gjort det muligt for hende at holde sig oven vande i alle disse år.

Callie Rogers (16) - 1,9 millioner pund

Historien om Callie Rogers, den heldige britiske statsborger, der vandt 1,9 millioner pund i 2003, er også trist. Som kun 16-årig var hun millionær, men tingene begyndte at gå sydpå næsten umiddelbart efter at have indkasseret hendes penge. Hun gik på sprudlende shoppingture. Hun fik først en brystforstørrende operation på 11.500 pund, købte en bungalow på 180.000 pund, brugte 250.000 pund på kokain og 300.000 pund på tøj. År senere, med alle sine penge brugt, forsøgte hun at begå selvmord, men heldigvis overlevede hun. I 2013 havde hun kun £2.000 tilbage.

Ovenstående er nogle af de yngste lotterivindere nogensinde. Andre værdige omtaler inkluderer Stuart Donnelly (17) – 2 millioner pund, og Jane Park (17) – 1 million pund. Faktisk kan det være en livsændrende bedrift at vinde en jackpot i lotteriet, men uden ordentlig økonomisk bevidsthed kan pengene gå lige så hurtigt, som de kom, og efterlade vinderne i elendighed.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil
2024-04-23

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Nyheder