Nyheder

February 13, 2024

Resident of Mount Gilead vinder $229.471 Jackpot i Cash 5 Lottery Game

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Thiphavone Soulasinh, bosiddende i Mount Gilead, vandt for nylig en jackpot på $229.471 ved at spille $1 Cash 5-lotteriet. Hun købte sin vinderbillet fra Troy Community Mart 2 på Albemarle Road i Troy. Oddsene for at matche alle fem numre i Cash 5 er 1 til 962.598.

Resident of Mount Gilead vinder $229.471 Jackpot i Cash 5 Lottery Game

Soulasinh besøgte lotteriets hovedkvarter i mandags for at gøre krav på sin præmie. Efter at have fratrukket de påkrævede statslige og føderale skattetilbageholdelser modtog hun i alt $164.072.

Cash 5 er et af de seks lotterispil, der er tilgængelige i North Carolina. Spillere kan vælge at købe deres billetter fra detailsteder eller gennem onlinespil ved at bruge lotteriets hjemmeside eller NC Lottery Official Mobile App. Den nuværende jackpot for Cash 5 er $212.000.

Ud over at give spillere muligheder for at vinde stort, bidrager North Carolina-lotteriet også til fællesskabet. Montgomery County, hvor Soulasinh bor, har modtaget tilskud på i alt 2,6 millioner dollars fra lotteriets midler til at støtte skolebyggeri. For at lære mere om, hvordan lotteriet gavner Montgomery County og andre områder, kan du besøge det officielle lotteri-websted på www.nclottery.com og naviger til sektionen 'Indvirkning'.

Hvis du føler dig heldig, hvorfor så ikke prøve din hånd på Cash 5 og se, om du kan blive den næste jackpotvinder?

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil
2024-04-23

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Nyheder