Nyheder

May 2, 2024

Powerball-vindertal for 1. maj: Jackpot stiger til $203 millioner uden vindere

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Efter den seneste Powerball-lodtrækning onsdag den 1. maj efterlod spillere over hele landet i forventning, er jackpotten steget til imponerende 203 millioner dollars. Uden en billet, der matcher alle vindertallene, er indsatsen højere end nogensinde for den kommende lørdagstrækning.

Powerball-vindertal for 1. maj: Jackpot stiger til $203 millioner uden vindere

For den heldige vinder, der kan vinde jackpotten denne lørdag, ville valg af kontantværdi-muligheden betyde at gå derfra med en stor sum på over $92,7 millioner, ifølge lotteriets skøn.

Lodtrækningen, der fandt sted lige efter kl. 23 ET onsdag, efterlod mange håbefulde, der tjekkede deres billetter for vindertallene. Her er, hvad der udspillede sig under Powerball-tegningen den 1. maj.

  • Key Takeaway One: Powerball-jackpotten er eskaleret til anslået 203 millioner dollars, efter at ingen vindere kom ud af den seneste lodtrækning.
  • Key Takeaway Two: Vindertallene var 1, 11, 19, 21 og 68, med en rød Powerball på 15 og en Power Play på 2X.
  • Key Takeaway Tre: På trods af de store forhåbninger var der ingen Match 5 + Power Play $2 millioner vindere eller Match 5 $1 million vindere rapporteret til onsdagens lodtrækning.

Vindertal og hvordan man spiller

Vinderkombinationen for lodtrækningen var 1, 11, 19, 21 og 68, hvor det røde Powerball-tal var 15 og multiplikatoren, eller Power Play, ved 2X. Denne lodtrækning så ingen vindere for den store jackpot, og den havde heller ikke vindere for anden-tiers præmier, som inkluderer Match 5 + Power Play $2 millioner og Match 5 $1 million kategorierne.

For dem, der ønsker at prøve lykken i Powerball, koster billetterne $2. Spillere vælger fem hvide bolde fra 1 til 69 og en rød Powerball mellem 1 og 26. Tilføjelse af et Power Play til din billet for yderligere $1 kan øge gevinster uden for jackpotten betydeligt ved at gange dem med 2X, 3X, 4X, 5X, eller endda 10X.

Tegningstider er mandag, onsdag og lørdag aften. Hvis ingen jackpotvinder erklæres, eskalerer præmiepengene og tilføjer millioner til puljen.

Billetter kan købes i dagligvarebutikker, tankstationer og købmandsforretninger. I udvalgte stater kan billetter også købes online gennem Jackpocket, den officielle digitale lotteri-kurer fra USA TODAY Network.

Jacklomme og hvordan man bruger den

Jackpocket fungerer som en digital gateway til at købe lotterisedler hjemmefra eller på farten, tilgængelig i stater som Arizona, Arkansas og mange andre. Appen letter udvælgelsen af ​​spil og numre, afgivelse af ordrer og endda indsamling af gevinster, alt sammen via en smartphone eller computer.

Uden vindere i den seneste lodtrækning fortsætter Powerball-jackpotten med at vokse og lover håbefulde spillere over hele landet en chance for livsændrende rigdom. Husk, at det skal være sjovt at spille lotteri og gøres ansvarligt. Held og lykke til alle deltagere i næste lodtrækning!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball Jackpot stiger til $47 millioner: Hvad du behøver at vide
2024-05-14

Powerball Jackpot stiger til $47 millioner: Hvad du behøver at vide

Nyheder