Nyheder

August 4, 2023

Paysafe-undersøgelse hævder, at netbank kan booste iLotteries

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Paysafe, en førende netbankvirksomhed, har afsløret, at moderne lotterispillere bevæger sig væk fra standardbetalingsmetoder til digitale betalinger. Denne undersøgelse blev udført om den paneuropæiske lotteriindustri og de tilsvarende forbrugeradfærdstendenser.

Paysafe-undersøgelse hævder, at netbank kan booste iLotteries

Virksomheden siger, at nye betalingsmetoder lanceres i e-handelsindustrien, og iLottery-sektoren er ingen undtagelse. For at imødekomme efterspørgslen skal lotterioperatører tilbyde alternative betalingsmuligheder, som:

  • Kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, USDT osv.
  • Digitale tegnebøger som PayPal, Skrill og Neteller
  • Mobile tegnebøger som Apple Pay, Google Pay og Samsung Pay

Ifølge Paysafe er betalingsmuligheder som moderne gamere bruger, ændrer sig hurtigt. Rapporten fastholder dog, at kredit-/betalingskort som Visa og Mastercard stadig er de primære former for onlinebetalinger for spillere, der søger at spille online-lotteri.

Paysafe har rådgivet regulerede lotterioperatører at udnytte de muligheder, der følger med nye betalingsmetoder, ved at levere en "uafbrudt og ubesværet" netbankoplevelse. At tilbyde forskellige betalingsmetoder er en glimrende måde for operatører at øge deres kunderækkevidde. Den stigende befolkning af europæere, der ikke har bank/underbank, kan drage betydelig fordel af online kontantløsninger.

Ifølge en 2021-undersøgelse fra Verdensbanken3,6 % af EU's befolkning er økonomisk udelukket. Selvom dette er en forbedring fra de 8,2 % i 2017, svarer det til mindst 13 millioner indbyggere uden bank.

Som forventet kan de, der foretrækker online kontanter, finde sikkerhedsfordelene tiltalende. Paysafe, som ejer Paysafecard, påpegede, at i det nuværende udbredte cyberangrebsmiljø fortsætter folk med at klage over stjålne identiteter på deres kreditkort og tømte bankkonti. Dette gør e-wallets og andre online betalingsmetoder mere attraktive.

Paysafe tilføjede:

"Det er også vigtigt at huske, at for nogle er der stadig et stigma omkring at spille online lotteri og vinde spil, men at gøre det med kontanter giver den anonymitet, de leder efter, da online kontantbetalinger ikke vises på et kontoudtog. For andre , det giver dem mulighed for bedre at kontrollere deres forbrug online, især når det kommer til lodtrækninger og spil. Det er også værd at bemærke, at mange spillere stadig køber billetter på detailhandelssteder med kontanter, så det er vigtigt, at operatørerne slår bro over kløften til deres iLottery-tilbud og tillade disse spillere at købe billetter online med kontanter også."

Dokumentet afsluttes med en vurdering ved at fremhæve fem kritiske fordele for europæiske lotterioperatører at overveje, når de indfører online betalingstjenester:

  • Virksomheder kan udvide deres rækkevidde til at omfatte pengespillere.
  • Lokk detailkunder til deres online platform og lever eksklusivt lotteri spil og produkter.
  • Giv kunderne hurtige, enkle og sikre betalinger.
  • Reducer risikoen for tilbageførsler og beskyt eksisterende betalingsmetoder mod kannibalisering.
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

A Decade of Dreaming: Hvordan at vinde £10.000 månedligt i 30 år ændrer liv
2024-05-07

A Decade of Dreaming: Hvordan at vinde £10.000 månedligt i 30 år ændrer liv

Nyheder