Nyheder

September 13, 2022

Lotterier med de bedste vinderodds

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Lotterispillere har store muligheder, når de skal vælge, hvilket lotteri de skal spille. Takket være formidlende billetsælgere og lotterisyndikater kan de få adgang til stort set ethvert lotteri globalt. At vælge det bedste lotteri kræver flere overvejelser, herunder jackpot-præmien og prisen på billetter. 

Lotterier med de bedste vinderodds

Den vigtigste overvejelse bør dog være vinderoddsene, som informerer om sandsynligheden for at vinde jackpotten eller et hvilket som helst andet præmieniveau. Nogle af online lotteri sider med de bedste vinderodds er fremhævet nedenfor.

Fransk Lotto

Fransk Lotto er kendt for at tilbyde uovertrufne chancer for at vinde, med lodtrækninger tre gange om ugen. Spillere har en ud af seks chance for at vinde en præmie. De attraktive odds tilbydes ikke som et kompromis af præmiebeløbene for de forskellige præmieniveauer. 

Det mindste jackpotbeløb for dette lotteri er €2 millioner, med €1 million tilføjet til jackpotbeløbet hver uge, indtil en heldig spiller vinder. Oddsene for at vinde den franske Lotto-jackpot er én ud af 19 millioner, hvilket stadig er bedre end hvad mange andre lotterier tilbyder.

Spansk Lotto

Spansk Lotto markedsfører sig også som et af de bedste lotterier, der tilbyder de bedste vinderchancer. Det laveste præmieniveau, som kun er til at matche Superball, har en chance på 1 ud af 16. Billetprisen er dog €1,75, men præmien for at vinde 1 ud af 16 chance er kun €1,5. Det gør det mere til en trøst at tabe end en rigtig præmie.

Præmierne er dog meget bedre for højere præmieniveauer. For at vinde jackpotten skal spillere matche fem numre og en Superball, der har en vinderchance på 1 ud af 31.625.100. Startjackpotbeløbet er €5 millioner, som ruller over hver uge. Chancerne for at vinde en præmie i Spansk Lotto er 1 ud af 10. Lodtrækninger afholdes to gange hver uge.

Det britiske nationale lotto

UK National Lotto er blandt de største lotterier i Europa og kan prale af sine store jackpots. Oddsene plejede at være mere attraktive end de fleste andre konkurrerende lotterier før 2015. Spillet blev rekonstrueret i 2015 for at øge puljen af tal fra 49 til 59, hvorfra spillere skulle matche seks numre. 

Som et resultat ændrede jackpotoddset sig fra 1 ud af 15 millioner til 1 ud af 45 millioner. Antallet af præmieniveauer steg dog også, hvor de lavere præmieniveauer havde attraktive vinderodds. De samlede vinderodds for enhver præmie i National Lotto er 1 i 9,3.

EuroMillions

EuroMillions er blandt de største og mest populære lotterier på det europæiske kontinent. Det er kendt for sine enorme jackpot-præmier, som kan vindes ved at matche fem numre fra en pulje på 50 og to andre tal fra 12. Oddsene for at vinde jackpotten er relativt lave på cirka 1 ud af 139,8 millioner. 

Lotteriet har dog 13 præmieniveauer, hvor det laveste præmieniveau kræver, at spillere kun matcher to hovedtal til odds 1 ud af 22. De mange præmieniveauer resulterer i odds 1 ud af 13 for at vinde en hvilken som helst præmie.

Mini Lotto

Mini Lotto er et fornemt polsk lotteri. Lotteriet er mindre berømt på grund af de mindre jackpottilbud, normalt omkring €50.000. De lave jackpotpræmier tilbydes dog kl attraktive vinderodds på omkring 1 ud af 850.000. Desuden koster det at købe en billet så lavt som 25p. Det gør det lettere for spillere at købe mange billetter til en bestemt lodtrækning, hvilket øger deres chancer for at vinde endnu mere.

Andre lotterier med attraktive vinderodds, der er værd at nævne, er Australian Lotto med 1 ud af 12 chancer, MegaMillions med 1 ud af 24 chancer, PowerBall med 1 ud af 24,8 og Eurojackpot med 1 ud af 26 chancer. Mere information om de bedste lotterier kan findes på lotteri ranking sites.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil
2024-04-23

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Nyheder