Nyheder

October 15, 2023

$1,76 milliarder Powerball-billet solgt i Californien efter at have matchet alle seks numre

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Det uundgåelige er endelig sket! Den 12. oktober 2023 vandt en enkeltbillet solgt i Californien, USA, den løbske Powerball-jackpot. Dette var efter at den heldige spiller matchede alle seks numre i onsdagstrækningen for at vinde jackpotten på $1,765 milliarder. Jackpotten har en kontant værdi på $774,1 millioner. 

$1,76 milliarder Powerball-billet solgt i Californien efter at have matchet alle seks numre

Ifølge Powerball producerede tegningen onsdag den 11. oktober følgende sæt hvide kugler: 22, 24, 40, 52 og 64. Den røde Powerball var 10, mens Power Play-multiplikatoren var 2x.

Interessant nok sagde selskabet, at den endelige opgørelse af billetsalg oversteg det annoncerede skøn, hvilket resulterede i en jackpot på 1,765 milliarder dollar på tidspunktet for trækningen. Denne præmie er den næststørste i historien om at spille lotteri i USA. Det er kun overgået af verdensrekord 2,04 milliarder dollar Powerball jackpot vandt i Californien den 7. november 2022.

Drew Svitko, produktgruppeformand kl Powerball og administrerende direktør for Pennsylvania Lottery, lykønskede vinderen ved at sige:

"Tillykke til den nyeste Powerball-milliardær og de millioner af Powerball-spillere, der vandt andre pengepræmier i lodtrækningen i aftes. I 31 år har nogle spillere, der har drømt om at vinde en Powerball-jackpot, trodset oddsene, og har ved at gøre det været med til at generere kritisk finansiering til offentlige tjenester og programmer støttet af amerikanske lotterier.

"Hvis du købte en Powerball-billet under dette jackpotløb, skal du vide, at en del af den billet vil forblive i dit hjemland for at gøre det til et bedre sted at bo."

De heldige lotteri vinderen kan modtage en annuitetspræmie på $1,765 milliarder eller en engangsudbetaling på $774,1 millioner, begge før skattefradrag. Hvis den anonyme spiller vælger annuitetsmuligheden, vil de modtage præmien i 30 år, hvilket stiger med 5% årligt.

Som forventet er lotteri operatør mindede deltagerne på tværs af Forenede Stater at dobbelttjekke deres billetter til en af ​​de ni potentielle præmier. Lodtrækningen onsdag aften resulterede i over 5,3 millioner vindende billetter på landsplan, hvor syv billetter fra Californien, Florida, New York, Oklahoma og Virginia matchede alle fem hvide kugler for at vinde en præmie på $2 millioner. 

Det er anden gang i træk, at Powerball-hovedpræmien når milliard-dollar-grænsen. I juli i år matchede en spiller fra Californien alle seks numre for at vinde $1,08 milliarder jackpotpræmie.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

A Decade of Dreaming: Hvordan at vinde £10.000 månedligt i 30 år ændrer liv
2024-05-07

A Decade of Dreaming: Hvordan at vinde £10.000 månedligt i 30 år ændrer liv

Nyheder