Nyheder

October 2, 2023

1,04 milliarder dollars præmie på højkant efter seneste Powerball-lodtrækning

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Efter en lodtrækning, der blev afholdt den 30. september 2023, krydsede Powerball-jackpotten 1 milliard dollars. Dette var efter, at jackpotten ikke blev hævet og nåede $1,04 milliarder, med en kontant værdi på $478,2 millioner til næste trækning mandag aften.

1,04 milliarder dollars præmie på højkant efter seneste Powerball-lodtrækning

Ingen billet havde alle seks numre i Powerball-lodtrækningen lørdag. Vindertallene var 19, 30, 37, 44, 46 (hvide bolde) og 22 (røde Powerball). Power Play-multiplikatoren var også 2X.

Men lodtrækningen præsenterede et glædeligt øjeblik for mere end 2,5 millioner billetter i Forenede Stater. Af dette forbløffende antal matchede fem billetter alle fem hvide bolde for at vinde $1 million hver.

To andre billetter, solgt i Indiana og North Carolina, havde den samme kombination af hvide bolde og tjente $2 millioner med Power Play-funktionen, som koster en ekstra $1 pr. spil. Andre væsentlige gevinster inkluderede 55 billetter, der hver vandt $50.000 og ni billetter, der vandt $100.000 hver.

En Powerball-hovedpræmie blev sidst vundet den 19. juli, da en vindende billet i Californien havde samme tal for alle fem hvide og røde bolde, hvilket gav en Jackpot på 1,08 milliarder dollar. Siden da har ingen vundet jackpotten i 32 træk i træk.

Denne belønning er den næststørste jackpot i lotteri spil i år og den fjerdestørste i hele lotterispillets historie. Edwin Castro, en tidligere folkeskoleelev fra Californien, USA, har rekorden for højeste Powerball-sejr efter at have vundet 2 milliarder dollar i slutningen af ​​sidste år.

Hvis en heldig Powerball-spiller vinder jackpotten på mandag, vil de have disse to muligheder:

  • Tag en præmie til en værdi af anslået $1,04 millioner i annuitiserede betalinger
  • Tag et engangsbeløb anslået til $478,2 millioner

I førstnævnte tilfælde lotteri operatør siger, at spilleren vil få en øjeblikkelig betaling og derefter 29 årlige betalinger, der vil blive ved med at stige med 5%. Estimaterne for de to muligheder er ikke inklusive skatter.

En Powerball-billet koster $2 og er tilgængelig i 45 stater, District of Columbia, Puerto Rico og De amerikanske Jomfruøer. Tegninger er tv-transmitteret direkte fra Florida Lottery tegnestudie i Tallahassee mandag, onsdag og lørdag kl. 10:59 EST. Spillere kan også streame lodtrækningen på Powerball.com hjemmesiden.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

A Decade of Dreaming: Hvordan at vinde £10.000 månedligt i 30 år ændrer liv
2024-05-07

A Decade of Dreaming: Hvordan at vinde £10.000 månedligt i 30 år ændrer liv

Nyheder