Nyheder

February 22, 2022

Vinder i lotteriet mere end én gang

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

De fleste mennesker ville føle sig heldige at vinde en lotteri jackpot én gang i deres liv.

Vinder i lotteriet mere end én gang

Men et meget heldigt canadisk par har stukket guld ikke én, ikke to gange, men TRE gange.

Barbara og Douglas Fink fra Alberta, Canada har været på modtagersiden af Lady Lucks elskværdighed i 1989, da Douglas delte en gevinst på $128.000 i et syndikat med 4 venner, $100.000 i 2010, og deres største gevinst var $8,1 millioner i februar. 2017. Der var endnu en vindende jackpot med de samme tal, hvilket betyder, at Fink'erne delte den oprindelige jackpot på $16 millioner med en anden spiller. De vindende tal, der bragte dem deres rigdomme, var 9, 21, 25, 26, 31 og 41.

Finkerne har sagt, at de efter deres succes trækker sig tilbage og spiller lotteriet og vil tage på ø-ferie, købe et nyt hus og dele deres gevinster med deres børn og børnebørn.

Der er ikke blevet sagt meget om, hvordan finkerne har formået at opnå denne fantastiske præstation med at vinde i lotteriet tre gange, så vi ved ikke, om de havde nogle specifikke tips eller tricks, der hjalp dem.

Hvordan man har Lady held

Der er dog nogle generelt accepterede retningslinjer for, hvordan man spiller i lotteriet for at sikre succes. Nogle af disse er:

Undgå quickpick De fleste lotterivindere vil fortælle dig, at du skal undgå at bruge den nemme og hurtige mulighed for at bogstave en computer, der vælger dine tal. Vælg i stedet dine tal omhyggeligt, og sørg for at du har en anstændig spredning på kortet. Dette knytter sig også til to andre retningslinjer: 1. konsekvens og 2. forskning.

Forskning Når du vælger hvilket lotteri, der skal spilles, og hvilke numre, der skal vælges, vil grundig research være den bedste måde at garantere succes. Nogle lotterier har bedre odds for at give en gevinst, baseret på hvor mange numre du skal vælge fra en specificeret pulje af numre, samt hvor mange mennesker der spiller. Yderligere bliver visse numre generelt valgt som vindende numre oftere end andre. Derfor kan du ved at bruge lidt tid på at lave denne forskning lægge grundlaget for en anstændig sejr.

Konsistens Spil de samme numre ofte. Mange spillere vil spille forskellige numre hver uge eller hver lodtrækning. Dette vil forhindre dig i at finde succes. Vær i stedet tålmodig og brug de samme tal i hver trækning. Hvis du har undersøgt dit valg og dine kombinationer ordentligt, vil tallene på et tidspunkt være vindertal.

Tilslut dig et syndikat Som vi kan se fra Finks' historie, var Douglas Finks første sejr faktisk, da han havde dannet et syndikat med venner. Selvom et syndikat vil se dig nødt til at dele dine gevinster med de andre medlemmer, jo flere mennesker du spiller med, jo flere midler kan samles for at købe flere billetter og få en større spredning af kombinationer af tal over hele linjen, hvilket hjælper med at stivne en sejr.

Vær tålmodig og giv ikke op Finks' tre sejre var ikke i tæt rækkefølge. Finks' sejre var som nævnt over en periode på otteogtyve år, startende i 1989, efterfulgt af den anden sejr i 2021 og til sidst den tredje og store sejr i 2017. Havde de holdt op med at spille om deres første mindre sejr, ville de aldrig har set den store sejr, der kom senere. Giv ikke op, hvis du ikke umiddelbart ser en stor gevinst.

Finks er beviset på, at du absolut kan vinde et lotteri mere end én gang. Konsistens og tålmodighed er nøglen til at sikre, at du er en af de heldige, der måske vinder ikke kun én, men to eller endda tre gange.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Deltag i Pompey-lotteriet og støt akademiet og samfundet
2024-02-16

Deltag i Pompey-lotteriet og støt akademiet og samfundet

Nyheder