Nyheder

September 6, 2022

Største lotteri-jackpots i 2022

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

De fleste lotterispillere har øjnene rettet mod at vinde en stor jackpot. Selvom der altid er en chance for at blive millionær fra den ene dag til den anden, så længe man bliver ved med at prøve, manifesterer denne drøm sig kun blandt de heldige få.

Største lotteri-jackpots i 2022

At vinde et lotteri er én ting, men at ramme det største lotteri er en anden historie. Jackpots kommer i alle former og størrelser. Nogle online lotterier er kendt for deres høje startjackpots, mens andre kommer til rekordstore tal på grund af spillemekanik, såsom antallet af aktive spillere eller jackpottens varighed.

Verdens største jackpots

Før du dykker ned i nogle af de største jackpots i dag, er det vigtigt at tage et smugkig ind i nogle af de største startjackpotter, der er tilgængelige i dag.

Ideelt set er en startjackpot det oprindelige jackpotbeløb, normalt nulstillet efter en sejr. De fleste lotterier med indledende jackpotbeløb bliver ved med at vokse med hver gang, indtil jackpotbeløbet når lotteriets loft eller øvre grænse.

I årenes løb er de fleste af de lotterier med det største startbeløb, som vokser til at blive det største, fra Europa og Amerika. Så det er ikke overraskende, at de fleste lotterifans holder trit med de største jackpots i Europa og Amerika. Læs videre for at lære mere om nogle af de største jackpots i Amerika og Europa.

Verdens største jackpots

Mega Millions Jackpot

Det Mega Millioner Jackpot er et af de største jackpotspil i Amerika. Dette lotteri gennemfører sine lodtrækninger to gange om ugen, hvilket giver spillerne en chance for at gå væk med jackpotten og andre pengepræmier. Spillere skal købe en $2-billet og vælge seks numre fra separate puljer, fem hvide bolde og en sjette guld-megabold at spille.

Den 20. juli 2022 steg Mega Millions jackpotten til en rekordstor værdi på $630 millioner. Lotteriets stærke billetfremstød inspirerede i høj grad disse historiske værdier. Desuden følger denne gevinst efter en jackpot på $20 millioner, der blev vundet den 15. april 2022, med mere end 15,5 millioner vinderbilletter på dette område.

Powerball

Til dato, Powerball USA har rekorden for den største jackpotgevinst sat i 2016. Tre vindere delte dette rekordsættende jackpotbeløb.

En linje eller billet i Powerball-lotteriet koster normalt $2. Prisen kan dog stige til $3 for spillere, der inkluderer nogle ekstra funktioner, såsom 'Power Play'. For at vinde jackpotten skal en spiller matche fem hvide bolde på billetten plus den røde powerball.

Da Powerball ikke er blevet vundet i et stykke tid, så lodtrækningen den 16. juli værdien stige til $82 millioner, med kontantværdioptionerne til en værdi af 46,6 millioner.

EuroMillions

Det EuroMillions jackpotten spilles på tværs af ni europæiske nationer. Dette lotteri ser spillere vælge fem tilfældige tal fra en boks med 50 numre og to ekstra numre kendt som nul Lucky Stars fra en boks med 11 numre.

Med trækninger på tirsdage og fredage tilbyder EuroMillions-lotteriet et garanteret startjackpotbeløb på $17 millioner, som kan vokse til imponerende $240 millioner. For nylig, den 19. juli 2022, vandt en britisk spiller $230 millioner, hvilket overtrumfer den tidligere rekord på $220 millioner. Det betyder dog nu, at tællerne er nulstillet til startbeløbet.

SuperEnalotto

Det SuperEnalotto er et italiensk lotteri bedst kendt for sine enorme jackpotbeløb. Jackpotten starter ved en startværdi på €2 millioner. Dette lotteri har tre trækninger hver uge, tirsdag, torsdag og lørdag, hvor spillere forsøger at vælge seks lykketal fra en pulje på 90. Pr. 19. juli 2022 er SuperEnalottos jackpotbeløb på €241,3 millioner.

Og selvom de største jackpots, der er opført her, måske er de største i verden, ændrer tingene sig ret hurtigt, og rekorder slås hver anden dag. Det betyder, at lotterifans ikke bør begrænse sig til de navne, der er fremhævet ovenfor, men fortsætte med at udforske andre muligheder.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil
2024-04-23

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Nyheder