Nyheder

May 14, 2024

Powerball Jackpot stiger til $47 millioner: Hvad du behøver at vide

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Powerball-jackpotten har været en snak i byen, især efter en person i Florida gjorde krav på hele $215 millioner i sidste uge, hvilket afsluttede en lang række trækninger uden en jackpotvinder. Nu, hvor Powerball-jackpotten hopper tilbage til $47 millioner for mandagens trækning, efter en række trækninger uden en vinder, er forventningen ved at bygge sig igen.

Powerball Jackpot stiger til $47 millioner: Hvad du behøver at vide

Her er et øjebliksbillede af, hvad der er forude til Powerball-tegningen mandag den 13. maj:

  • Stigende jackpot: Mandagens Powerball-jackpot svulmer til $47 millioner, efter at de seneste trækninger efterlod hovedpræmien uafhentet.
  • Tegnetid: Vindertallene er sat til at blive trukket kort efter kl. 23:00 ET, med resultater, der opdateres nedenfor.
  • Sådan spiller du: Lær ins og outs ved at købe Powerball-billetter og vælge dine numre.
  • Power Play Mulighed: Boost dine ikke-jackpot-gevinster med Power Play-funktionen for yderligere $1.
  • Hvor kan det købes: Billetter er tilgængelige i lokale butikker eller online i udvalgte stater gennem Jackpocket, den digitale lotteri-kurer.

Powerball-trækningen er et øjeblik, mange lotteri-entusiaster ser frem til, med potentiale til at gøre drømme til virkelighed. For at deltage skal spillere vælge seks numre: fem hvide bolde fra 1 til 69 og en rød Powerball mellem 1 og 26. For dem, der ønsker at øge deres chancer for at vinde, kan tilføjelse af et Power Play for en ekstra $1 multiplicere ikke-jackpot-præmier .

For en problemfri mulighed kan spillere vælge et "Quick Pick", hvor en computer genererer et tilfældigt sæt tal. Tegninger finder sted tre gange om ugen: mandag, onsdag og lørdag. Uden en jackpotvinder vokser præmien, hvilket giver næring til potentielle vinders spænding og drømme.

Billetter er tilgængelige i dagligvarebutikker, tankstationer og købmandsforretninger. Nogle steder kan billetter også købes i lufthavnens terminaler. For en digital mulighed fungerer Jackpocket-appen som den officielle digitale lotteri-kurer for USA TODAY Network, og tilbyder en bekvem måde at købe billetter, vælge numre og indsamle gevinster online i udvalgte amerikanske stater og territorier.

Mens vi afventer den kommende lodtrækning, så husk, at Powerball tilbyder en chance for at drømme stort. Uanset om du er en erfaren spiller eller ny i spillet, bringer spændingen ved lodtrækningen folk sammen, alle i håb om en chance for økonomisk frihed. Hold øje med vindertallene og opdateringer om mandagens Powerball-lodtrækning.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Afsløring af fremtiden: Det globale lotterimarkeds stigning til $430,4 milliarder i 2031
2024-05-15

Afsløring af fremtiden: Det globale lotterimarkeds stigning til $430,4 milliarder i 2031

Nyheder