Nyheder

August 23, 2022

Lotterivinderen kæmper for at få en præmie på $270.000

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

En blanding af held og smerte er ramt en algerisk mand efter at have vundet $270.000 lotteri vindfald i Belgien. Den uidentificerede 28-årige mand vandt den store præmie fra et skrabelod til en værdi af kun $5. Han har dog svært ved at gøre krav på sin præmie, fordi han er en uregistreret person i Belgien.

Lotterivinderen kæmper for at få en præmie på $270.000

Hans mangel på papirer betyder, at han ikke kan åbne en bankkonto, som er nødvendig for at modtage lotteriudbetalinger, der overstiger $100.000. Dette har efterladt manden i et dilemma, der spekulerer på, om han er heldig eller uheldig i øjeblikket.

Alternative kravkanaler

Lottovinderen, desperat efter at indsamle, hvad han ser som et livsændrende beløb, forsøgte at bruge en ven, der havde den rigtige dokumentation, til at indsamle præmien til ham i Bruxelles. Myndighederne anholdt dog den nævnte ven og en bekendt, mistænkt for at have stjålet billetten. De to blev senere løsladt, efter at vinderen indrømmede, at de forsøgte med hans godkendelse.

Vinderen har nu fået en advokat, Alexander Verstraete, til at hjælpe ham i hans forfølgelse. Verstraete har allerede gjort fremskridt. Han har fået myndighederne til at forpligte sig til ikke at udvise vinderen, før han har fået sin formuepose. Advokaten hjælper vinderen med at komme i kontakt med sin pårørende i Algeriet i et forsøg på at behandle den korrekte dokumentation. AFP-rapporter viser, at lotteriet ikke afslørede for dem den nødvendige dokumentation for, at betalingen kunne behandles.

Det er interessant at se, hvordan begivenheden i april 2022 forløber, men i det mindste er de belgiske myndigheders venlighed til at lade ham hænge rundt, prisværdig.

En hektisk jagt på held

Mens lottogevinsten er et rent lykketræf, har den algeriske mand virkelig forfulgt det. Han forlod sit hjem Land tidligt på året og rejste til Spanien med båd. Den korteste krydsning mellem de to kystlinjer er en 9-timers tur, som kan gå op til 15 timer. Og det er på et godt og lovligt fartøj.

Han krydsede derefter på krydsede Spanien og Frankrig til fods, før han kom ind i Belgien, hvor han købte den heldige billet i Zeebrugge havn. Det er interessant at tænke på, hvad der må have gået gennem hans hoved, da han købte billetten, sandsynligvis kontant og træt. En domstol i Brugge, regionen hvor billetten blev købt, tilbageholder billetten, indtil sagen er løst.

Vinderens oprindelige destination var Storbritannien, men lady luck ser ud til at have overbevist ham om at slå sig ned i Belgien. Han siger, at han vil bruge præmiepengene til at skabe sig et liv i Belgien. Han søger at finde en kone og stifte familie. I en humoristisk følelse, der viser hans robusthed, understreger han, at han ønsker at finde en kone med sit hjerte frem for sine penge.

Lotteribetingelser står i vejen igen

Denne hændelse sætter endnu en gang frem, hvordan vilkår og betingelser kan være en anstødssten, selv med en legitim sejr. Da han købte billetten, var betalingskravene nok det sidste, algerieren havde på sinde. Nu skal han igennem endnu en kamp for at kræve sine penge.

Selvom det er en behagelig smerte at være i, er det altid vigtigt for spillere at sætte sig ind i konkurrencevilkårene, før de begynder at spille. Hvor det er muligt, skal du altid overholde disse vilkår fra begyndelsen. Det sparer en for mange smerter og omkostninger i tilfælde af en stor gevinst.

Forhåbentlig vil algerieren (muligvis kommende belgier) modtage sin præmie uden at bruge for meget på opfølgningsprocessen. Og føre hans ønske om et godt liv ud i livet.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil
2024-04-23

Powerball-vindende tal for 22. april trækning med $115 millioner jackpot på spil

Nyheder