Nyheder

March 22, 2022

De største uafhentede lotterisedler

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Lotterier har været her i årtier nu, med snesevis af vindere, der gør krav på store pengepræmier. Men så er nogle store pengegevinster blevet uafhentet af den ene eller anden grund. I denne runde-up kan du finde ud af nogle af de største uafhentede lotterisedler i lottos historie.

De største uafhentede lotterisedler

1. EuroMillions - £64 millioner

EuroMillions er den største jackpot i verden, men desværre lykkedes det ikke for en af vinderne at kræve deres formue. En spiller købte en billet fra en butik i Stevenage og Hitchin-området i 2012. Men selv efter adskillige appeller, lotto sider og endda en billboard-kampagne, billetkøberen er aldrig kommet frem. 

Dette er fortsat den største uafhentede lotteripræmie, og det store spørgsmål er, ved billetkøberen, at de har vinderkuponen, eller den er blevet forlagt? Sagt og gjort, billetten udløb, og pengene blev brugt på velgørenhed. Interessant nok blev denne jackpot vundet med to billetter. Heldigvis gjorde den anden billetejer krav på deres præmie.

2. Powerball - $77 millioner

Den næststørste uafhentede lotteripræmie involverer Powerball, et af de største lotterier i USA. En billet købt i Georgia ved et lastbilstoppested i Tallapoosa vandt $77 millioner i en lodtrækning i 2011. Desværre, efter 180 dage, kom ingen for at gøre krav på præmien, så pengene gik tilbage til de deltagende stater. 

Så hvor blev køberen af? Vidste de, at de havde vundet, eller er det et andet tilfælde af forlagt billet? Har vinderen mistet deres billet i den lille by med en sydlandsk charme, eller er den stadig gemt et sted? Ingen ved!

3. Mega Millioner - $68 millioner

For det tredje er der på denne liste tilfældet med en billetkøber fra New York. Den ukendte vinder købte en Mega Millions-billet i New York til en lodtrækning i 2002. Selvom Fritzner Bechette kom og hævdede præmien efter billettens udløb, var hans grund til ikke at gøre krav på præmien spinkel. Uanset om det var sandt eller falsk, forbliver lektionen, tab ikke en lottokupon. 

Efter et langt tovtrækkeri i retslokalerne kom det frem, at Fritzner Bechette var en bedrager. Embedsmændene fandt ikke en billet, der passede til hans beskrivelse, så han endte med ingenting. Den faktiske vinder kan stadig være derude, uden at vide, at de ville have været millionær for to årtier siden.

4. SuperLotto Plus - $63 millioner

Et andet bizart tilfælde af et uafhentet lotteri skete for nylig i 2016, da en SuperLotto-seddel købt i Californien indkasserede 63 millioner dollars.

Efter udløbet af 180 dage, kom en anden bedrager, Brandy Milliner, ud af våben, der flammer, at han var den faktiske vinder af lotto og præsenterede endda en billet. Efter at have indsendt sin billet modtog han endda en lykønskningsbesked. Men sandheden kom frem efter dyb granskning. Han var ikke den legitime vinder, da hans billet aldrig matchede den vindende billet!

5. Powerball - $51,7 millioner

Som nummer fem på denne liste over de største uafhentede lotterier er en Powerball-lotteriseddel købt i Indiana tilbage i 2002. Til en værdi af $103 millioner blev jackpotten ikke hævdet af den anden vinder, selvom den anden vinder hævdede deres andel på $51,7 millioner. Selv efter at have sendt reklamer udløb billetten endelig, og en heldig spiller fra Indiana var uheldig!

Afslutter

Ovenstående er de største uafhentede lotterisedler i lottos historie. En anden værd at nævne er en Mega Millions-seddel til en værdi af $46 millioner, købt i New York i 2006. Så hvad er den store lektie fra denne runde-up – tab aldrig en lottokupon og, hvad der er vigtigt, aldrig gå glip af lodtrækningen. 

Interessant nok gik nogle heldige spillere glip af lodtrækningen, men slog stadig billettens udløbsdato. For eksempel hævdede den legitime billetkøber Powerball-lotteripræmien på 369,9 millioner dollars, men derefter forblev den uafhentet i et stykke tid.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Fra Scratch-off til Jackpot: En South Carolina Womans gevinst på $300.000
2024-04-15

Fra Scratch-off til Jackpot: En South Carolina Womans gevinst på $300.000

Nyheder