Nyheder

July 26, 2022

Asiens største lotterier at spille i dag

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Lotterier er blandt de mest udbredte spil at spille i hele verden. Asien er globalt berømt for lotterispil og har nogle af klodens mest eksotiske gambling-resorts. Spillere kan deltage i nogle af Asiens mest populære lotterier, både offline og online.

Asiens største lotterier at spille i dag

Lotto 6 i Japan

Lotto 6 i Japan er blandt Asiens største lotterier, med nogle meget generøse jackpots. Lodtrækninger foretages mandage og tirsdage kl. 6:45 om aftenen lokal tid. Lotto 6 giver en anstændig mulighed for at vinde stort med en garanteret minimumsjackpot på 200 millioner japanske yens, omkring $1,8 millioner.

Desværre er præmiegrænsen for Lotto 6 600 millioner japanske yen, eller omkring $5,5 millioner. Deltagere kan kun bruge en enkelt betaling til at kræve en lotteribelønning på Lotto 6. Selvom lotteribelønninger ikke beskattes i Japan, kan spillere være skattepligtige i deres hjemland.

Sådan spiller du Lotto 6

Spillere skal vælge seks forskellige tal fra en pulje på 1-43. Et ekstra ciffer vil automatisk blive trukket. Spillere vinder jackpotten ved at matche alle deres seks billetnumre med de vindende numre, der afsløres ved lodtrækningen. Deltagerne kan også vinde præmier ved at matche seks, fem og fem plus bonusbolden, fire og tre numre. 1 ud af 6.096.454 chancer for at vinde jackpotten anses for rimelige.

Lotto 7 i Japan

Spillere skal vælge syv numre fra en pulje på 1-37. Der er forskellige teknikker til at vælge lotteri-numre, når du spiller online. I de fleste tilfælde kan spillere vælge deres lottokuponer i hånden. Spillere kan også bruge Quick-Pick-valget til at generere et tilfældigt tal.

Unikke Lotto 7 funktioner

Derudover bliver to bolde udvalgt til at identificere de sekundære præmievindere. På Japan Lotto 7-lotteriet er der seks belønningsafdelinger i alt. For at vinde jackpotten i Lotto 7 skal deltagerne matche alle deres syv numre med de trukket. Matchende seks kombinationer med eller uden bonusbolden kan også vinde præmier.

Matchende fem eller fire numre kan også vinde nogle belønninger. Derudover kan spillere opnå tre cifre plus en bonusbold for at modtage belønninger. Lotto 7 har en startpris på 600 millioner Yen og et jackpotloft sat til en milliard Yen, cirka 9 millioner dollars. Chancerne for at vinde nogen af belønningerne på dette lotteri er 1 ud af 42.

Mark Six i Hong Kong

Mark Six-lotteriet i Hong Kong er også et andet af Asiens mest populære online jackpotspil. Der er ingen overførsel eller jackpot-loft, og den laveste jackpot er på HK$8 millioner. At spille Mark Six er ret simpelt. Deltagerne skal kun vælge seks numre fra en pulje på 1-49. Spillerens billetnumre skal matche de udtrukne vindertal for at vinde præmien.

Hvad er chancerne for at vinde med Mark Six?

Mark Six-spillere har en 1 ud af 13.983.816 chance for at vinde. Hvis spillere ikke vinder jackpotten, har de stadig seks muligheder for at vinde præmier, når de spiller Mark Six. Når spillere matcher 5, 4 og 3 med eller uden en ekstra bold, har de en chance for at vinde visse præmier. Lodtrækningen finder sted tirsdage, torsdage og søndage kl. 21.30 lokal tid. Chancerne for at vinde nogen af præmierne er 1 ud af 54. Hongkong pålægger ligesom Japan ikke skat på lotterigevinster.

Ultra Lotto 6/58 i Filippinerne

Jackpotten på dette lotteri starter ved 49.500.000 filippinske pesos, hvilket er omkring $923.000. Spillere har mulighed for at vinde betydelige præmier. Den hidtil største Ultra Lotto 6/58 jackpot-gevinst var i 2018. Dette var 1,18 milliarder filippinske pesos, omkring 22 millioner dollars. Det er Filippinernes største jackpot-gevinst i lotteriet til dato.

Sådan spiller du Ultra Lotto 6/58

Spillere kan spille Ultra Lotto og vinde stort ved at vælge seks numre fra en pulje på 1-58. For at vinde skal spillere matche alle deres seks billetnumre til dem, der er angivet i lodtrækningen. Heldigvis kan spillere vinde ved at matche 5, 4 eller 3 cifre oven på jackpotten. Lodtrækningen finder sted hver tirsdag, fredag og søndag kl. 21.00 Manilla lokal tid.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Mega-lodtrækningen: Afsløring af magien bag "Kære" lotteriets kolossale oplag
2024-03-24

Mega-lodtrækningen: Afsløring af magien bag "Kære" lotteriets kolossale oplag

Nyheder